VvE beheer Voorschoten en vastgoedbeheer Voorschoten van ndm beheer
VASTGOED EN VVE BEHEER
VvE beheer Voorschoten en vastgoedbeheer Voorschoten van ndm beheer

VvE beheer Voorschoten

Bent u woonachtig in de omgeving van Voorschoten en kunt u structurele ondersteuning of deskundig advies gebruiken bij het beheren van uw Vereniging van Eigenaren? ndm beheer beschikt over méér dan 20 jaar ervaring in vastgoed en kan u bijstaan met verschillende VvE diensten waardoor u wordt ontlast van zaken waar u eenvoudigweg onvoldoende kennis of tijd voor beschikbaar heeft. Maak het uzelf dus niet onnodig lastig en start een samenwerking met dé expert in VvE beheer in Voorschoten en omgeving.

Het beheer van een VvE bestaat in de regel uit een grote hoeveelheid aan werkzaamheden; van eenvoudig tot zéér complex. Te denken valt aan het beheren van contracten, het inplannen van inspecties, het begeleiden van reparaties, het opstellen en geregeld bijwerken van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en het voeren van de dagelijkse administratie (inclusief incasso's). Naast al deze praktische werkzaamheden omvat het beheren van een VvE ook het faciliteren van de communicatie tussen afzonderlijke leden. Op een prettige en constructieve wijze moeten leden elkaar namelijk kunnen aanspreken op hun verantwoordelijkheden. Ook dient bemiddeld te worden bij eventuele onderlinge meningsverschillen en helpt het wanneer leden inzicht krijgen in elkanders motivaties en belangen. Voor zowel praktische als communicatief faciliterende aspecten kunt u een beroep doen op ndm beheer. Door haar expertise en toewijding is ndm beheer een betrouwbare partner voor iedere Vereniging van Eigenaren waar wordt gestreefd naar professionaliteit.

Vastgoedbeheer Voorschoten

Als eigenaar van vastgoed in Voorschoten, of in de omgeving van Voorschoten, is het als vanzelfsprekend voor u van groot belang dat uw vastgoedbeheer efficiënt en effectief verloopt. Immers, bij voorkeur laat u uw vastgoed zo optimaal mogelijk renderen zonder dat het u veel tijd of geld kost. Om dit doel te bereiken zult u er zorg voor moeten dragen dat het administratief beheer, het financieel beheer en het technisch beheer van uw vastgoed permanent op orde is. Pas op het moment dat uw vastgoedbeheer volledig actueel is, kunt u op kritieke beslismomenten de juiste keuzes maken in het toekomstbestendig en duurzaam managen van uw vastgoed. De aanwezige kennis en kunde binnen ons bureau, gecombineerd onze uitgebreide ervaring op de vastgoedmarkt in Voorschoten, maken dat ndm beheer uw ideale partner is voor vastgoedbeheer in Voorschoten. Onderstaand leest u meer over de drie door ons aangeboden disciplines op het gebied van vastgoedbeheer.

1. Administratief beheer VvE

De basis van iedere solide VvE is een transparante en gezonde administratie. Bij ndm beheer begrijpen we dat een administratie volledig, up-to-date en eenvoudig overdraagbaar behoort te zijn. Administratief beheer van een VvE is bij ons dan ook absoluut geen sluitpost, maar juist een kernactiviteit die bovengemiddeld veel prioriteit krijgt. Wij ondersteunen en adviseren een Vereniging van Eigenaren op die gebieden waar dat voor hen de meeste meerwaarde oplevert. Anders gezegd bepaalt u dus zelf welke werkzaamheden u wenst uit te besteden aan ndm beheer, waardoor wij als een flexibele en schaalbare backoffice kunnen worden beschouwd. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die onze klanten bij ons onderbrengen zijn: gegevens bij de Kamer van Koophandel verwerken, het actueel houden van de (gegevens van) aangesloten leden, het beheren van verzekeringspolissen en overige overkoepelende contracten, het periodiek organiseren van vergaderingen, het distribueren van documentatie onder leden, het begeleiden van bestuursoverleggen, het uitwerken van verscheidene prognoses en nog veel meer.

2. Technisch beheer VvE

Als eigenaar van een appartement, bedrijfspand, winkelpand of soortgelijk type vastgoed, wordt u ongetwijfeld frequent geconfronteerd met herstel en onderhoud. En, niet te vergeten het tijdig en correct anticiperen op storingen. Bij ndm beheer zien we helaas maar al te vaak dat technisch beheer binnen de VvE niet op het juiste kwaliteitsniveau is geregeld. Dit is overigens volkomen voorstelbaar, want technisch beheer behoort waarschijnlijk niet tot uw dagelijks werkzaamheden en bouwtechnische activiteiten vragen nogal eens om materie inhoudelijke kennis. Kiest uw Vereniging van Eigenaren ervoor om het technische beheer onder te brengen bij ndm beheer, dan wordt men ontlast van het opvragen van offerten (voor zowel klein als groot onderhoud), het inrichten van onderhoudscontracten met specialisten voor het beheer van technische installaties, et cetera. Technisch beheer hoeft zo voor u en uw VvE geen vervelende en tijdrovende bezigheid meer te zijn.

3. Financieel beheer VvE

Het zal u niet als een verrassing komen dat adequaat financieel beheer in een VvE cruciaal is om de Vereniging van Eigenaren gezond en daarmee toekomstbestendig te houden. Er is u en uw VvE dus alles aan gelegen om werkzaamheden op dit gebied de nodige aandacht te geven. Omdat de impact van onbehoorlijk financieel beheer bijzonder groot is, lijkt het als zodanig niet onverstandig om de uitvoering onder te brengen bij een expert zoals ndm beheer. Op verzoek voeren wij uw dagelijkse financiéle administratie, ondersteunen wij bij incassotrajecten ten behoeve van VvE bijdragen, wordt uw debiteurenbestand door ons bewaakt, worden uw bankrekeningen door ons beheerd, worden begrotingen door ons opgesteld en bewaakt en worden jaarrekeningen en dergelijke jaarstukken door ons verzorgd.

Tot slot vermelden wij graag dat u volledige toegang behoudt tot uw administratie als deze bij ndm beheer wordt ondergebracht. Dit faciliteren wij door gebruik van online beheersoftware die zich kenmerkt door een perfecte combinatie van professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid!

Contact met ndm beheer

Geïnteresseerd? Ontdek dan vandaag nog wat ndm beheer voor u en uw VvE in Voorschoten of omgeving kan betekenen. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 071-5320653 of door een e-mail te sturen naar info@ndmb.nl. Wij staan u graag te woord!

Regio Zuid-Holland


●  Leiden
●  Leiderdorp
●  Voorschoten
●  Zoeterwoude
●  Oegstgeest
●  Warmond
●  Rijnsburg
●  Katwijk
●  Valkenburg
●  Wassenaar
VvE beheer en vastgoedbeheer Voorschoten van ndm beheer