VvE beheer Leiden en vastgoedbeheer Leiden van ndm beheer
VASTGOED EN VVE BEHEER
VvE beheer Leiden en vastgoedbeheer Leiden van ndm beheer

VvE beheer Leiden

Maakt u deel uit van een Vereniging van Eigenaren in de omgeving van Leiden en kunt u deskundig advies gebruiken op het gebied van VvE beheer? Denk dan eens aan de VvE diensten van ndm beheer. Het gedegen besturen van een VvE kost namelijk veel tijd en vergt eveneens uitgebreide kennis en ervaring. Kortom, genoeg reden om u bij te laten staan door een expert met méér dan 20 jaar ervaring in vastgoed.

Als lid van een VvE wordt u geconfronteerd met een breed scala aan activiteiten waarvoor zorggedragen dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van een administratie, het organiseren van incasso's, contractbeheer, dagelijks onderhoud, het inplannen en begeleiden van onderhoudsinspecties, het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en nog veel meer. Tevens is het bij een VvE van groot belang dat er goede communicatie plaatsvindt tussen de afzonderlijke leden. Men moet openstaan voor elkaars belangen, elkaar aanspreken op het wel of niet nakomen van verplichtingen en bemiddelen bij eventuele geschillen. ndm beheer is een betrouwbare en professionele partner op het gebied van VvE beheer. Wij kunnen desgewenst de verschillende VvE diensten volledig voor u uit handen nemen of u enkel adviseren waar nodig.

Vastgoedbeheer Leiden

Als vastgoedeigenaar in de omgeving Leiden wilt u ongetwijfeld dat uw vastgoedbeheer soepel verloopt. Tevens zou het beheer u niet te veel tijd en geld mogen kosten. Wanneer u het meest optimale rendement wenst te behalen uit uw vastgoed, dan is het van het grootste belang dat u uw zaken op administratief, technisch en financieel gebied continu op orde heeft. Deze informatie levert u immers de input om op het juiste moment weloverwogen, duurzame en toekomstbestendige beslissingen te kunnen nemen. Binnen ndm beheer wordt materie inhoudelijke expertise, uitgebreide ervaring en een hoge mate van bekendheid met de vastgoedmarkt in Leiden gecombineerd. Zonder twijfel is ndm beheer dé specialist voor vastgoedbeheer in Leiden. Lees onderstaand meer over het drietal door ons aangeboden disciplines.

1. Administratief beheer VvE

Het voeren van een solide en transparante administratie ligt aan de basis van iedere gezonde Vereniging van Eigenaren. Om die reden hechten we bij ndm beheer dan ook bovengemiddeld veel waarde aan het administratief beheer van VvE's. Op verzoek worden door ons vergaderingen georganiseerd, eigenarenadministraties gevoerd, nieuwe leden voorzien van de juiste stukken, verzekeringen en overige polissen beheerd, et cetera. Voortvloeiend uit het voornoemde worden door ons eveneens diverse periodieke prognoses opgesteld en gedistribueerd en ondersteunen wij bij bestuursoverleggen en het verwerken van gegevens bij de Kamer van Koophandel. U en uw VvE mogen ons dus beschouwen als uw eigen schaalbare backoffice.

2. Technisch beheer VvE

Het technisch beheer van vastgoed is maatwerk. Of u nu eigenaar bent van een appartement, bedrijfs- of winkelpand, met regelmaat heeft u te maken met terugkerend onderhoud, storingen en herstel van schade. Het begroten, plannen, aanbesteden en laten uitvoeren van bouwtechnische werkzaamheden is complex. Zeker als dit niet uw dagelijkse werk is. Gaat u een samenwerking aan met ndm beheer, dan weet u zich ervan verzekerd dat het technisch beheer van uw vastgoed geen hoofdpijnpunt meer is. Wij ontzorgen u bij het aanvragen van offerten voor klein onderhoud, het afsluiten van onderhoudscontracten voor verschillende technische installaties en alle overige voorkomende activiteiten op het gebied van technisch beheer.

3. Financieel beheer VvE

Naast technisch beheer is ook adequaat financieel beheer van levensbelang voor iedere gezonde Vereniging van Eigenaren. Onder adequaat financieel beheer verstaan wij onder andere het opstellen en bewaken van de begroting, het incasseren van VvE bijdragen, het voeren van een gestructureerde debiteurenbewaking, het opmaken van de jaarrekening en overige jaarstukken, het beheren van bankrekeningen en natuurlijk het voeren van de dagelijkse financiële administratie.

Wanneer u ervoor kiest om het financieel beheer van u VvE onder te brengen bij ndm beheer, dan betekent dat natuurlijk niet dat u het inzicht in uw administratie uit het oog verliest. Sterker nog, doordat wij gebruik maken van professionele online beheersoftware heeft u te allen tijde volledig toegang tot uw cijfers. Anders gezegd behoudt u dus alle mogelijkheden tot cijfermatige controle, maar nemen wij het tijdrovende en vervelende werk voor u uit handen. Wel zo prettig!

Contact met ndm beheer

Bent u benieuwd wat ndm beheer voor uw VvE in Leiden of omgeving kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 071-5320653 of een e-mail te sturen naar info@ndmb.nl. Wij helpen u graag verder!

Regio Zuid-Holland


●  Leiden
●  Leiderdorp
●  Voorschoten
●  Zoeterwoude
●  Oegstgeest
●  Warmond
●  Rijnsburg
●  Katwijk
●  Valkenburg
●  Wassenaar
VvE beheer en vastgoedbeheer Leiden van ndm beheer