VvE beheer Katwijk en vastgoedbeheer Katwijk van ndm beheer
VASTGOED EN VVE BEHEER
VvE beheer Katwijk en vastgoedbeheer Katwijk van ndm beheer

VvE beheer Katwijk

Voor veel mensen is het beheren van een Vereniging van Eigenaren een tijdrovende klus. Dit, omdat zij niet beschikken over voldoende kennis en ervaring. Woont u in Katwijk of omgeving en herkent u dit probleem? Denk dan eens aan de VvE diensten van ndm beheer. Wij zijn expert in VvE beheer en hebben ruim 20 jaar ervaring in vastgoed.

Leden van een VvE dienen zorg te dragen voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Gedacht kan worden aan administratieve taken, coördinatie van onderhoudsinspecties, afhandelen van incasso's, contractuele zaken, het opmaken van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en alledaags onderhoud. Ook onderlinge communicatie tussen de leden binnen een VvE is van cruciaal belang. De leden zullen immers geschillen moeten oplossen, elkander moeten attenderen op wederzijdse verplichtingen en trachten om zoveel mogelijk begrip op te brengen voor de persoonlijke situatie van eenieder. Kortom, er zijn voldoende redenen om uw VvE diensten te laten beheren door een professionele en betrouwbare partner zoals ndm beheer. Uiteraard kunt u ons ook op projectmatige basis consulteren over activiteiten op het gebied van VvE beheer.

Vastgoedbeheer Katwijk

Bezit u vastgoed in Katwijk of omgeving? En twijfelt u eraan of uw vastgoedbeheer wel goed is geregeld? Of bent u bang dat u teveel betaald? Om optimaal rendement uit uw vastgoed te kunnen behalen, moet het vastgoedbeheer u niet te veel tijd en geld kosten. Zorg er daarom voor dat uw administratief beheer, technisch beheer en financieel beheer voortdurend op orde is. Door jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Katwijk is ndm beheer bij uitstek dé deskundige partner voor vastgoedbeheer in Katwijk. Graag vertellen wij u meer over het drietal diensten dat door ons wordt aangeboden en die u verzekeren van duurzaam en toekomstbestendig beheer van uw vastgoed in Katwijk.

1. Administratief beheer VvE

Een gezonde Vereniging van Eigenaren kan onmogelijk zonder een transparante en solide administratie. Niet op de laatste plaats om die reden wordt door ndm beheer grote waarde toegekend aan het administratief beheer van een VvE. De taken die door ons op administratief gebied kunnen worden verzorgd zijn zeer divers. Ter illustratie kunt u denken aan zaken zoals het organiseren van vergaderingen, het bijhouden van het eigenarenregister, alle leden tijdig voorzien van belangrijke documenten en het beheren van verzekeringen. Als vanzelfsprekend geeft het voornoemde slechts een beperkt beeld van hetgeen ndm beheer voor u en uw VvE kan betekenen. Helaas zou het te ver gaan om alle werkzaamheden waarbij wij u kunnen ondersteunen hier uiteen te zetten. Samengevat mag u ons beschouwen als uw eigen flexibele backoffice die permanent voor u klaarstaat en die ervoor zorgt dat u geen omkijken meer heeft naar het administratief beheer van uw VvE.

2. Technisch beheer VvE

Iedere eigenaar van een bedrijfspand, winkelpand of appartement krijgt vroeg of laat te maken met schadeherstel, het verhelpen van storingen of een variëteit een ongeplande onderhoudswerkzaamheden. Omdat geen enkel gebouw en geen enkele reparatie gelijk is, zijn we er bij ndm beheer van overtuigd dat technisch beheer voor een VvE te allen tijde maatwerk moet zijn. Daarbij is het begroten, aanbesteden, inplannen, laten uitvoeren en begeleiden van bouwtechnische werkzaamheden vaak niet uw dagelijkse werk. Wees daarom verstandig en laat het technisch beheer binnen uw Vereniging van Eigenaren over aan de experts van ndm beheer. Zonder twijfel besparen wij u veel tijd en zorgen, zodat u zich weer kunt bezighouden met meer aangename zaken. Of het nu gaat om het opvragen van offerten voor klein onderhoud of het opstellen van onderhoudscontracten voor technische installaties, ndm beheer neemt het technisch beheer voor uw VvE volledig voor haar rekening.

3. Financieel beheer VvE

Niet alleen gedegen administratief beheer en technisch beheer zijn van doorslaggevend belang voor de mate waarin een Vereniging van Eigenaren gezond is. Ook het financieel beheer voor een VvE dient uitdrukkelijk op orde te zijn. Bij ndm beheer zijn wij van mening dat u als vastgoedeigenaar tenminste ondersteunt hoort te worden bij het voeren van de dagelijkse administratie, het bewaken van uw debiteuren, het beheren van uw bankrekeningen, het incasseren van VvE gelden, het opstellen en bijwerken van uw begroting en het opstellen en overleggen van de diverse jaarstukken.

Het uitbesteden van het financieel beheer van uw VvE aan ndm beheer betekent natuurlijk niet dat u het zicht op uw financiën verliest. Wij werken namelijk met een zeer gebruiksvriendelijk online softwarepakket, waarmee u volledige toegang tot uw financiën behoudt. Op ieder tijdstip en vanaf iedere locatie kunt u eenvoudig inloggen in onze beheersoftware en opvolgend een uitgebreid inzicht in uw cijfers verkrijgen. Laat u ndm beheer het financieel beheer van uw Vereniging van Eigenaren verzorgen, dan nemen wij het vervelende werk voor onze rekening zodat u zich bezig kunt houden met de hoofdlijnen. Een geruststellende gedachte, nietwaar?!

Contact met ndm beheer

Interesse? Ontdek wat ndm beheer voor u en uw VvE in Katwijk of omgeving kan betekenen. Neem gerust eens contact met ons op door te bellen met nummer 071-5320653 of door een e-mail te sturen naar info@ndmb.nl. Wij vernemen graag van u!

Regio Zuid-Holland


●  Leiden
●  Leiderdorp
●  Voorschoten
●  Zoeterwoude
●  Oegstgeest
●  Warmond
●  Rijnsburg
●  Katwijk
●  Valkenburg
●  Wassenaar
VvE beheer en vastgoedbeheer Katwijk van ndm beheer