NDMB kan u op veel vlakken ondersteunen. In zowel Vastgoed / VVE beheer als Bouwadvies en Bouwmanagement is NDMB de professionele partner.

NDMB VVE BEHEER EN VASTGOED MANAGEMENT

Wij kunnen u heel wat tijd, zorgen, ergernis ťn geld besparen bij uw beheer. Met onze Vastgoed / VvE diensten: financieel, administratief en technisch vastgoedbeheer en VvE beheer zijn wij een degelijke partner die u kunt ondersteunen en adviseren. Wij nemen u stap voor stap mee in het proces en zijn een neutrale partij in de Vereniging van Eigenaars. Daarbij kijken we vooral naar datgene wat het beste is voor uw gebouw, en naar uw wensen voor de kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling en bereikbaarheid van het appartementencomplex.

Ontzorgen
Als professionele vastgoed en VvE beheerder kunnen wij alle beheerstaken voor uw vereniging van eigenaren verzorgen. Wij kunnen u ontzorgen in de VvE taken als financieel beheer, administratief/bestuurlijk beheer alsmede technisch beheer. Geen strak zittend pak of loszittende franje, maar gewoon maatwerk op uw vraag en het VvE complex toegesneden.

Geen overstapkosten
Voor het overdragen van de werkzaamheden van vorige beheerder naar NDM Beheer rekenen wij geen kosten. Het wijzigen van beheerder veroorzaakt op deze wijze geen dubbele kosten.

Persoonlijke benadering
Wij zijn van mening dat een kleinere onderneming juist de persoonlijke inbreng kan geven die nodig is om hoge kwaliteit te kunnen geven aan het VvE beheer. Dus persoonlijke en korte lijnen (zonder accountmanagers, klachtaanname medewerkers, technische beheerders, financiŽle afdelingen, etc).

Online inzage administratie
Wij beschikken over een gespecialiseerde VVE-beheersapplicatie voor de financiŽle administratie. Alle uitgaven en inkomsten worden hierin verwerkt en zijn zo inzichtelijk en transparant. Wij zorgen er dan ook voor dat de vve-administratie altijd up-to-date is op uw eigen online vve-Portal. Buiten de officiŽle jaarrekeningen maakt NDMB ook financiŽle kwartaaloverzichten voor optimale controle van het vve beheer.

NDMB BOUWADVIES EN BOUWMANAGEMENT

Ook voor projecten kunnen wij u onderteunen op bouwtechnisch en organisatorisch vlak.
Meer dan 20 jaar projectmanagement ervaring staat ter beschikking aan de toekomst.

Bekijk de bouwadvies pagina voor meer informatie.

VVE BEHEER / VASTGOED MANAGEMENT
BOUWADVIES EN BOUWMANAGEMENT

Regio Zuid Holland:   Leiden - Leiderdorp - Voorschoten - Zoeterwoude - Oegstgeest - Warmond - Rijnsburg - Noordwijk - Katwijk - Valkenburg - Wassenaar
Financieel Beheer
Administratief / Secretarieel Beheer
Technisch Beheer
Gedelegeerd Bestuurder (ad interim)
Bouwdirectie en Bouwmanagement
Bouwkundig ontwerp en ontwikkeling
Technisch advies
Onderzoek en rapportage
Uitvoeringsbegeleiding, toezicht en oplevering
Bouwkundig tekenwerk (ACAD)
Bestekschrijver (STABU)
Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
....en meer
ADMINISTRATIEF SECRETARIEEL
BEHEER
FINANCIEEL
BEHEER
TECHNISCH
BEHEER
BOUWADVIES
BOUWMANAGEMENT
Het Beheer takenpakket:
De bouwadvies / bouwmanagement diensten:
Een andere kijk op vastgoed!
Ontlasten en kwaliteit in vve beheer en bouwkundig advies.
NDM Beheer | Scarlattistraat 13, 2324 BD Leiden | 071 - 532 06 53 | info@ndmb.nl
NDM Beheer © 2014-2022
Partners